Diensten

Ariza levert maatwerkoplossingen voor kantoor en bedrijf. Onze specialiteiten liggen op de volgende gebieden; IT consultancy, Website ontwikkeling, Software ontwikkeling en Website hosting en beheer.

Onze klanten zijn;

  • organisaties die hun online marketing of e-commerce activiteiten willen uitbreiden
  • organisaties die op zoek zijn naar tijdelijke medewerkers met specifieke kennis en/of vaardigheden
  • organisaties die bedrijfsprocessen willen verbeteren met de inzet van IT
01

IT consultancy

Inzet van IT begint met een goed advies

Opgericht in 1998 richt Ariza zich op organisaties die professionele begeleiding zoeken voor de verschillende uitdagingen op het gebied van automatisering. Hierbij is een goede analyse en uitwerking van het probleem het begin van een oplossing.

02

Web development

ASP.NET MVC of WebForms webapplicaties

Ariza ontwikkelt, met behulp van Microsoft tools als VB.NET en C#, maatwerk web applicaties die precies op de wensen van de klant zijn afgestemd. Daarbij kan Ariza organisaties ondersteunen die hun online marketing of e-commerce activiteiten willen starten of uitbreiden.

03

Website hosting

Windows Server en Azure

Voor al uw maatwerk ASP.NET applicaties of het hosten van DotNetNuke open-source Content Management Systeem (CMS) kunnen wij hosting verzorgen op het Microsoft Azure cloud platform of onze eigen webservers. Bel of stuur een e-mail voor een offerte.

04

Software ontwikkeling

Windows applicaties

Voor sterk resource afhankelijke of systeem-specifieke applicaties kan een web applicatie soms niet de juiste oplossing zijn. Ariza kan een maatwerk Windows applicatie ontwikkelen die wel aan de specifieke eisen voldoet.