Referenties

Ariza heeft aan diverse projecten en bedrijven een bijdrage geleverd:

2Xplain

ontwikkeling van de Kennisbank PRO website, kennisbank voor HR, salaris en payrollprofessionals. Systeembeheer en -ontwikkeling voor alle online platforms van 2Xplain.

Kaskon.it

Ondersteuning, project begeleiding en ontwikkeling van verschillende projecten van Kaskon.it.

Looye

Ontwikkeling van een online verkoop voorraad systeem voor trostomaten teler Looye. De verkoop afdeling kan, afhankelijk van de verwachte productie en beschikbare voorraad, direct orders en acties inplannen voor klanten.

Ontwikkeling van een mobiele website voor het afnemen van periodieke smaaktesten.

Heijmans

Ontwikkelen van een overzichtelijke en makkelijk te gebruiken project urenregistratie website. Heijmans medewerkers kunnen eenvoudig de op verschillende projecten gemaakte uren vastleggen. Ontwikkelen van een project beheer website voor kwaliteits-, arbo- en milieubeleid (KAM), V&G coördinatie en periodieke risico-inventarisatie & evaluatie (RI&E). Gebruikers zijn Heijmans project medewerkers, onderaannemers en toeleveranciers. Webapplicatie registreert onder andere projectfasen, keuringen en trainingen voor diverse projecten.

Wasa Dredging

Ontwikkeling van een rapportage tool voor het analyseren van dagrapporten van de verschillende vaartuigen en apparatuur van dit offshore baggerbedrijf.